Gandur logo_http

ÅRSMØTE 2024

Årsmøtet i Gandur ble avholdt digital den 5. mars. Under finner du protokoll, samt sakspapirene

Om Gandur

Gandur Islandshestforening er et lokallag i Norsk Islandshestforening (NIHF) som holder til i Oslo og omegn. Gandur var en av de første lokalklubbene I NIHF. I dag har klubben ca 120 medlemmer.

Det ble nok en vellykket temakveld med Ingeborg Bjørk Steinsdottir på Nordre Ringerike gård. Tema denne gang var Gangartsridning. Det var først teori hvor det ble servert pizza og brus. Siste del var i ridehuset. Temakvelden var gratis for Gandur medlemmer. Hele 45 mennesker tok turen til Sørkedalen denne kvelden.

Gandur innkaller til digitalt Årsmøte 5.mars kl.19.00. Saksliste og dokumenter vil legges ut på hjemmesiden senest en uke før årsmøte. Lenke til årsmøte sendes ut i forkant.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøte sendes til aninelundh8@gmail.com innen 16.02.24.

Gandur satser på et aktivit 2024 fullt av aktiviteter for medlemmer på alle nivå. Gratis temakveld for medlemmer 30.januar med Ingeborg Bjørk Steinsdottir er første aktivitet. Invitasjon og påmelding er på Sporti.no

Medlemskontingent for 2024 er sendt ut og du vil motta epost og sms med betling via MinIdrett

Medlemskap i Gandur gir deg mulighet til å delta på alle Gandurs aktiviteter, stevner arrangert av andre klubber og aktiviteter i NIHF. Du har gratis tilgang til Worldfengur, Tølt.no og du mottar bladet Islandshestforum 4 ganger i året. I tillegg har du 5% rabatt på forsikring i Agria dyreforsikring og andre medlemsfordeler gjennom NIHF. Se NIHF hjemmeside nihf.no