Gandurs juniorleir

I vakkert høstvær gjennomførte Gandur sin tradisjonelle Juniorleir på Vassåsen, første helgen i oktober. Leiren ble raskt fullbooket, og vi opplever at dette er et ettertraktet og viktig tilbud for barn og unge i alderen 10-16 år, som driver med Islandshest. Leiren er åpen for alle klubber, men Gandur medlemmer har førsterett. I år kom deltakere fra Gandur, Hrimnir, Baldur og Sleipnir. I år som ifjor var vi så heldige å ha Mathilde Rosenvinge Høyem og Elise Englund Berge som ledere. Elise er bl.a utdannet rideinstruktør fra Holar på Island. Leiren er en helg med stort fokus på det sosiale, og å ha det gøy med hest, samtidig som alle har flere ridetimer iløpet av helgen. Det ble også tid til en flott ridetur i skogen. På kveldene lager alle mat sammen og spiller spill, ser på film, samt mye skravling. Helgen ble avsluttet med flaggrit ti full fart på ovalbanen. Agria sponset oss med flotte refleksgrimer til alle sammen. Tusen takk til alle deltakere, ledere og til Vassåsen!