INFO GANGARTSMESTERN

Sted: Elveli i ridehuset, Elveliveien, Sørkedalen, 0758 Oslo

Resultater – last ned her

Innsjekking: Kl 09.00-10.00. Innsjekking etter dette må avtales spesielt.Innsjekking er i sekretariatet i ridehuset. Ridehuset vil være stengt for trening lørdag morgen før stevnestart. Det er kun mulig å leie hesten rundt.Ved innsjekking må det fremvises hestepass med godkjente vaksiner (veterinærattest godtas ikke) og utfylt egenerklæring FØR hesten tas av transporten. 

Parkering: Biler og hengere parkeres langs veien ved paddockene.

Stevnestart: Lørdag 22. februar kl 10.00.

Startlister: Henges opp på stevneplassen. Følg forøvrig med på speakers anvisninger.

Oppstalling:  Det er dessverre ikke mulig med oppstalling. Hestene må stå på eller ved hengeren. Husk å ta med vannbøtte! Vann fylles i vaskespilt rett innenfor døren til den store stallen. Alle må rydde opp rundt hengeren sin etter stevnets slutt. Anlegget skal være like rent og ryddig når vi drar. 

Oppvarming: Skjer KUN på utendørsbane 20×40 meter eller på veien. Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til dem som varmer opp, og at avskritting skjer utenfor oppvarmingsbanen.

Kiosk: Det vil bli en enkel selvbetjeningskiosk, med mulighet for kaffe, te, annen varm drikke, brus, supper, kaker, toast og pølser. De som skal bake til kiosken kan sette dette direkte i kiosken ved ankomst. 

Premiering: Skjer etter hver finale

Tidsskjema og startlister ligger på IceTestNG – trykk her

Arbeidslistelast ned her

Stevneledelse: Anette Hanseid mobil: 90781747
Ine Smedbakken mobil: 9860422

Eventuelle endringer må meldes til anette@hanseid.no innen torsdag 20. februar kl. 23.00.