Bli med på vintercup Tøltmestern 25.januar

Da er vi klare for å arrangere vintercup, denne gang Tøltmestern i ridehuset på Elveli, Sørkedalen, lørdag 25.januar. Det åpnes for påmelding på Sporti torsdag 12.des kl.16.00.
Dette er et samarbeid med Hrimnir hvor vi arrangerer hver våre cuper, hvor sammenlagtmestere kåres. For å bli mester i en av klassene må du minst starte i en cup hos Gandur og en cup hos Hrimnir. Kåringen av mestere vil skje helgen 28.-29. mars 2020 (Gangartsmestern 28. mars og Tøltmerstern 29. mars)
Tøltmestern er delt i to hovedkategorier med stevnedisipliner. En kategori for sportsryttere der resultatene kan kvalifisere videre til NIHF`s sportsstevner og en kategori for barn/turryttere uten videre kvalifisering.
Det spesielle med denne Tøltmestern er at alle får ri finale uansett. Vi kjører ikke opprykk, men finale etter 1.-6.plass -7.-12. plass 13.-18. plass osv. etter hvor mange som er med. Alle får ri finale og kan forbedre sin plassering innenfor sin gruppe. Alle poengsummer er tellende både, uttak og finale. Du kan starte selv om du er med bare en dag, men da er du ikke med i kampen om titlene Tøltmestern.

Invitasjon og påmelding på Sporti https://www.sporti.dk/event/activity.php?id=6945