Bjerkemót 2016

Da er Bjerkemót over for denne gang. Takk til alle ryttere som kom til Bjerkemót. Det ble virkelig vist mye fin ridning og topp karakterer ble nådd i flere av klassene. Vi fikk se 9 tallet i både B og A-flokk finalene. Dette var gøy! En stor takk til våre trofaste islandske dommere Erlendur Árnason, Ingibergur Árnason og Sindri Sigurdursson. Gandur har en trofast og arbeidsom dugnadsgjeng som sørget for at stevnet gikk knirkefritt. Takk til alle for en super innsats. Vi hadde besøk av NIHF leder Nils Andre Olsen som delte ut premier i noen av klassene. Takk for besøket! En spesiell takk til vår hovedsponsor Volkswagen Nyttekjøretøy og til Hest i Fokus, Fôrpro, Pegasus Forlag og Agria dyreforsikring,

Bjerkemótmestere ble:

Barn – Marie Båsen på Bakkus fra Kalmo

Junior – Lea Elvenes på Kraftur fra Varmadal

Ungrytter – Stine Smidtsrød Baastad på Jökull frá Staðartungu

B- flokk – Gry Hagelund på Kiljan frá Blesastöðum 1A

A – flokk – Rikke Skogstad på Dreki frá Útnyrðingsstöðum

 

Det ble delt ut pris til en barnerytter og en ungdomsrytter for fin ridning, god sits og harmoni med hesten.

Barneprisen gikk til Marie Båsen

Ungdomsprisen gikk til Julie Galaasen

14100411_1077069842342069_1919341950388714259_n

Resultater finner du her http://www.gandur.no/bjerkemot
Det kommer flere bilder fra vår stevnefotograf Nina Fesche.
Velkommen igjen til Bjerkemót 2017!