Gandurs Høststevne på Jegstad gård i Vestby ble vellykket med over 50 startende. Det ble en fin dag i strålende sol med høstfarger. Dugnadsånden lever og det var mange som bidro. Våre dommere Oda Mee, Nils Ole Gilde, Tina Oppen og Anne Pedersen gjorde en god jobb. Det er veldig bra å ha stevne på Jegstad gård som legger alt til rette for et godt stevne. Agria Dyreforsikring Norge sponset med premier.

I vakkert høstvær gjennomførte Gandur sin tradisjonelle Juniorleir på Vassåsen, første helgen i oktober. Leiren ble raskt fullbooket, og vi opplever at dette er et ettertraktet og viktig tilbud for barn og unge i alderen 10-16 år, som driver med Islandshest. Leiren er åpen for alle klubber, men Gandur medlemmer har førsterett. I år kom deltakere fra Gandur, Hrimnir, Baldur og Sleipnir. I år som ifjor var vi så heldige å ha Mathilde Rosenvinge Høyem og Elise Englund Berge som ledere. Elise er bl.a utdannet rideinstruktør fra Holar på Island. Leiren er en helg med stort fokus på det sosiale, og å ha det gøy med hest, samtidig som alle har flere ridetimer iløpet av helgen. Det ble også tid til en flott ridetur i skogen. På kveldene lager alle mat sammen og spiller spill, ser på film, samt mye skravling. Helgen ble avsluttet med flaggrit ti full fart på ovalbanen. Agria sponset oss med flotte refleksgrimer til alle sammen. Tusen takk til alle deltakere, ledere og til Vassåsen!

Det ble en vindfull, men veldig hyggelig dag på Gandurs Klubbmesterskap. Hyggelig at ryttere og hester på alle nivå kommer til vårt Klubbmesterskap. Dugnadsånden er veldig bra i Gandur. En stor takk til alle som gjorde en dugnadsinnsats.

Takk til våre dyktige dommere Hanne Bjørkøy, Oda Mee, Hilde Karin Skogly, Birgitte Lütken og Tina Oppen.

Jegstad gård er et svært bra sted å arrangere stevne. Takk for at dere legger alt til rette.

Til sist takker vi vår sponsor Agria forsikring som bidro med flotte premier.

Resultatet ligger på LHKappi.

Klubbmestere ble:

A-klasse Ungrytter – Hektor Arnkvern på Klaki fra Enighed

A-klsse Senior – Anine Lundh på Brá fra Ågreneset

B-klasse Junior – Martine Finstad Hansen på Akkur fra Jakobsgården

B-klasse Ungrytter – Mina Fidje Hansen på Björk fra Kvistli

B-klasse Senior – Lise Sand – Glitnir fra Bergli

Fritidsklasse Barn – Olivia Hanseid på Gneisti fra Lian

Fritidsklasse Junior – Julie Linnea Aaby på Engilfari fra Vassåsen

Fritidsklasse Senior – Maren Kirkebøen på Alfadis fra Hægbostad og Anette Hanseid på Gandálfur fra Vassåsen