ss

Conall

Gandur innkaller til digitalt Årsmøte på Zoom 2.mars kl.19.00.

Innkalling har tidligere blitt sendt ut på fellesmail til alle klubbens medlemmer. Her er dokumenter for årsmøte.

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen!

Her er lenken til Zoom https://us02web.zoom.us/j/85060056359?pwd=T2RHVWJmUVlyZWVmUmFiTHVTQ0V6UT09

Vi gratulerer vår kjære Ine Smedbakken som Årets ambassadør. Under Norsk Islandshestforening (NIHF) sitt digitale Lokallagsmøte 7.november ble Ine kåret til Årets ambassadør. Dette er velfortjent og vi gratulerer!

Det ligger et fint intervju med Ine på NIHF sin hjemmeside https://nihf.no/arets-lokallag-arets-ildsjel-og-arets-ambassador-2/

Begrunnelse for utnevnelsen:
Ine sitt voldsomme engasjement for islandshesten og sporten er enorm. Hun stiller alltid velvillig opp frivillig på mange ulike arrangement landet rundt og fremsnakker islandshesten og sporten. Hun reiser mye rundt i landet og når ut til mange. Hun engasjerer og deler velvillig av sin kunnskap om islandshesten og dens historie. Ine er en viktig stemme og hennes positivitet er et forbilde for islandshestmiljøet og sporten.  Hennes inkluderende vesen har stor betydning for rekruttering til miljøet og sporten. Ine er en verdig vinner av årets ambassadør.

Ine Smedbakken og Heidi J Andersen

Gandurs juniorleir har blitt en tradisjon og er et veldig viktig tiltak for rekruttering av nye unge til sporten vår. Fredag 2.oktober ankom 10 spente unge ryttere Vassåsen gård på Tangen. Noen med egen hest og andre uten. De som ikke hadde med egen hest fikk låne hest. Dette er en juniorleir som skal være for alle. Første kveld startet med felles middag og bli kjent. Det var meldt store mengder regn for helgen, men regnet lot vente på seg. Det ble en helg med oppholdsvær og fine rideturer i flotte høstfarger. I tillegg til felles rideturer var det rideundervisning i stort og lyst ridehus. Lederne og instruktørene på juniorleiren var Mathilde Rosenvinge Høyem og Magdalene Storsveen. Lørdag kveld var det felles middag, film og mye prat og latter. Det var 10 fornøyde unge ryttere som forlot Vassåsen gård på søndag kveld. Alle gledet seg allerede til neste år.