ss

Conall

Velkommen til Gandurs Høststevne søndag 26.september på Jegstad gård, Vestby. Stevnet starter kl.10.00 og innsjekkingen er fra kl.08.30-10.00.

Det er sendt ut infoskriv til alle påmeldte. Alle må laste ned appen LHKappi, der ligger program, startlister og resultater. Det er viktig at alle følger med på startlistene selve stevnedagen og følger med når en skal ri.

Flere klasser er slått sammen da det er få påmeldte i noen klasser. Dette er i henhold til invitasjonen. Det premieres hver for seg i barn, junior, ungrytter og senior klassene.

Dugnadslisten legges ut på Gandur Facebook side.

JUNIORLEIR PÅ VASSÅSEN GÅRD 1-3.oktober 2021

Gandur inviterer til juniorleir med hest på Vassåsen gård, som ligger på Tangen ca 1 times kjøretur fra Oslo. Det er flotte oppstallingsmuligheter, ridehus, ridestier og innkvartering i eget stort hus på gården. Ankomst fredag 1.okt kl.19.00 og avreise søndag 3.okt kl.17.00.

Juniorleiren er for alle i alderen 10-16.år som har egen hest eller låner hest.
Det vil være mulig å låne hest på juniorleiren. Det vil bli ridning med instruksjon både lørdag og søndag. Det blir fine rideturer i flott terreng og andre aktiviteter.
Det blir felles middag på fredag når alle kommer og mulighet til å bli kjent med hverandre. Det blir felles frokost, lunsj og middag hver dag. På kveldene blir det film, god mat og masse prat. Det blir en helg med mye gøy, lek, hygge, stell av hest, rideturer, instruksjon og du får sjansen til å få deg nye hestevenner.

Invitasjon og påmelding er på Sporti.no https://www.sporti.dk/event/activity.php?id=8161