Hyggelig juniorleir i oktober

Gandurs juniorleir har blitt en tradisjon og er et veldig viktig tiltak for rekruttering av nye unge til sporten vår. Fredag 2.oktober ankom 10 spente unge ryttere Vassåsen gård på Tangen. Noen med egen hest og andre uten. De som ikke hadde med egen hest fikk låne hest. Dette er en juniorleir som skal være for alle. Første kveld startet med felles middag og bli kjent. Det var meldt store mengder regn for helgen, men regnet lot vente på seg. Det ble en helg med oppholdsvær og fine rideturer i flotte høstfarger. I tillegg til felles rideturer var det rideundervisning i stort og lyst ridehus. Lederne og instruktørene på juniorleiren var Mathilde Rosenvinge Høyem og Magdalene Storsveen. Lørdag kveld var det felles middag, film og mye prat og latter. Det var 10 fornøyde unge ryttere som forlot Vassåsen gård på søndag kveld. Alle gledet seg allerede til neste år.