Vel gjennomført klubbmesterskap

Takk til alle som tok turen til Gandurs åpne Klubbmesterskap på Jegstad gård i Vestby. Det var god stemning, flere fine prestasjoner og spesielt hyggelig med så mange startende i barneklassene. Dette er våre fremtidige ryttere! Dommerstaben var av topp kvalitet med 5 nasjonal dommere. En stor takk til Hanne Hestevik, Anne Pedersen, Johann Aamodt, Guro Kylling og Birgitte Lütken.Det var hyggelig å være på Jegstad gård og det fungerte bra. Takk til Kari og Andreas som la alt til rette for god gjennomføring av stevnet. Og ikke minst takk til Gandurs dugnadsgjeng som alltid stiller opp.

Klubbmester:

A-klasse senior 4.gang: Anine Lundh/Brá fra Ågreneset

B-klasse senior 4.gang: Hanne Lindgreen/Töfri fra Kise

B-klasse senior 5.gang: Benedicte Nylund/Vala fra Åsvin

C-klasse ungrytter 4.gang: Kaja M H Holden/Mergur fra Talberg

C-klasse barn 4.gang: Eva Tennes Krogh/Vonandi fra Bergkåsa

En spesiell pris gikk til junior rytter Emma Skårbø på Tindur fra Olafsbergi for harmonisk og god ridning.