Juniorleir i flott høstvær

Nok en gang ble Gandurs juniorleir avholdt på Vassåsen gård 4-6.oktober. Ni forventningfulle jenter ankom Vassåsen gård fredag kveld. De fleste med egne hester, mens to fikk låne hester. Alle ble innlosjert i det store fine huset på gården og pizza ble bestilt. Det ble en hyggelig kveld som gikk med på å bli kjent med hverandre og det ble lagt planer for helgen. Lørdag og søndag gikk med til felles rideturer i strålende høstvær og noe undervisning på bane.

Juniorleiren er for Gandur et viktig tiltak for rekruttering. Derfor er det lav kostnad ved deltakelse og mulighet for lån av hest. Vi ønsker at flest mulig skal ha mulighet til å delta på juniorleiren og ha en god opplevelse med andre hestevenner.

En stor takk til lederne på juniorleiren Mathilde Rosenvilde Høyem og Stine Baastad. Og takk til Kristin Hauge for at vi får være på Vassåsen gård og for lån av hester.

Vi håper like mange vil bli med neste års Juniorleir!

IMG_20191006_140444