Årets Ildsjel og årets Profil til Gandur

Lokallagsmøte til Norsk Islandshestforening gikk av stabelen helgen 27-28.oktober på Gardermoen. Over 80 personer som representerte 21 lokallag deltok. Helgen var fylt med innholdsrike miniseminar med utvalgene i NIHF, spennende foredrag om Grovfôr v/St.Hippolyt, Hest og helse v/Lene Kragh, Alna Ridesenter og Rekruttering ved Heidi Jannicke Andersen. Pinsestevnets framtid ble diskutert og engasjerte mange. Det var enighet om at Pinsestevnet er viktig for NIHF, både med hensyn til rekruttering og bredden generelt. Dugnadslisten ble gjennomgått og dugnadsarbeider fordelt på lokallagene. Gandur har sammen med Hekla og Hrimnir ansvar for sekretariat dvs stille med personer til speakere, skrivere, innpiskere og icetest.

Rideknappen ble presentert av Dommer- og Utdanningskomiteen. Boken er nå til salgs til instruktørene.

Leder Even Hedland informerte om det videre samarbeidet mellom Norges Rytterforbund og Norsk Islandshestforening. Etter noen små justeringer i samarbeidsavtalen, ser NIHF positivt på det videre samarbeidet.

Lørdag kveld var det festmiddag med mange prisutdelinger. To av prisene gikk til Gandur medlemmer. Årets Ildsjel ble tildelt Heidi Jannicke Andersen for hennes dugnadsinnsats i Gandur. Dette er en svært velfortjent pris. Gjennom flere år har Heidi med et stort engasjement arrangert fellesturer, mini rideskole, sommerleir og rekruttstevne, alltid like entusiastisk og blid. Hun alene har sørget for over 40 nye medlemmer i Gandur. Dette er imponerende!

Nils-Christian Larsen ble tildelt Årets Profil i Sport for imponerende resultater gjennom året, og for å profilere idretten vår på en god måte i inn-og utland. Nils-Christian ånder og lever for sporten og er en hederlig prisvinner av Årets Profil.

Vi gratulerer begge med velfortjente priser!

unnamed

Foto: Mette Sattrup

NM 2018 (3371) – Kopi
Foto: Anny Husebø