Gandurs Juniorleir 5-7.oktober på Vassåsen gård

JUNIORLEIR PÅ VASSÅSEN GÅRD 5-7.oktober 2018

Gandur inviterer også i år til juniorleir med hest på Vassåsen gård, som ligger på Tangen ca 1 times kjøretur fra Oslo. Det er flotte oppstallingsmuligheter, ridehus, ridestier og innkvartering i eget stort hus på gården. Ankomst fredag 5.okt kl.19.00 og avreise søndag 7.okt kl.17.00.

Juniorleiren er for alle i alderen 10-16.år som har egen hest eller låner hest.
Det vil være mulig å låne hest på juniorleiren. Både lørdag og søndag blir det ridning med instruksjon. I tillegg blir det fine rideturer i flott terreng og andre aktiviteter.
På fredag når alle kommer blir det felles middag og mulighet til å bli kjent med hverandre. Frokost, lunsj og middag er felles hver dag. På kveldene blir det film, god mat og masse prat. Det blir en helg med mye gøy, lek, hygge, stell av hest, rideturer, instruksjon og du får sjansen til å få deg nye hestevenner.

Invitasjon og påmelding legges ut på Sporti https://www.sporti.dk/calendar/#c=NO

jrleir2