ss

Conall

Kontingent for 2018 er sendt ut

Home  |  Ukategorisert   |  Kontingent for 2018 er sendt ut

Kontingent for 2018 er sendt ut

Kontingent for 2018 er nå sendt ut sentralt fra Sporti til alle Gandurs medlemmer. Vi håper alle har lyst å være med oss videre og fornyer kontingent for 2018. Gandur har mange ulike aktiviteter å tilby sine medlemmer kommende år. Det er månedlige felles rideturer, overnattingsturer, temakvelder, stevner, juniorleir, sommerleir, mini-rideskole osv. Som medlem i Gandur vil du i tillegg få tilsendt bladet Islandshestforum 5 ganger i året, gratis medlemskap i Worldfengur og andre medlemsfordeler gjennom Norsk Islandshestforening. Terminlisten for Gandur er på Sporti http://www.sporti.dk/club.php?id=93

forside52017

PREV

Resultater Vintercup 18 november

NEXT

Innkalling til årsmøte i Gandur 1.mars