Bjerkemót 2017

Da er Bjerkemót over for denne gang. Vi takker alle som tok turen til Bjerkemót denne helgen. Det var tilsammen 75 startende som representerte flere ulike lokallag fra sør til nord.

Det er hyggelig at så mange ønsker å starte på Bjerkemót. Spesielt gøy var det med 8 startende barneryttere. Det er også veldig stas at landslagsryttere tar turen til Bjerkemót. Det var noen flotte finaler i dag. I samtlige finaler ble det vist mye fin ridning. Thomas Larsen med Sýn fra Kálfsstødum toppet det hele med 8,759 i A-flokk med Camilla Mood Havig med Stjarna fra Osi på andre plass med 8,626. Resultater www.gandur.no. En stor takk rettes til vår hovedsponsor Volkswagen Nyttekjøretøy og til Hest i Fokus, Pegasus Forlag, Fórpro og Agria Dyreforsikring. Vi takker også våre trofaste dommere fra Island Erlendur Arnason, Ingibergur Arnason og Sindri Sigurdursson. Og ikke minst en stor takk til alle frivillige som har stått på hele helgen. Takk for i år og velkommen igjen neste år!