Rideleir på Stall Sinnerud uke 27/2017

Velkommen til Stall Sinnerud på rideleir med Gandur Islandshestforening i uke 27, mandag 3.juli til fredag 7.juli. På rideleiren vil du møte Heidi J. Andersen, som eier gården og de fleste hestene.  Line G. Skofteby vil være instruktør. Det vil også være kjente stalljenter fra Stall Sinnerud`s rideskole, som er assistenter på rideleiren.

Noen av aktivitetene:

v To økter daglig med hest

v Ridning

v Kjøring med hest og vogn

v Mounted Games

v Daglig stallstell

v Teori om fôring av hest

v Teori ridning/hestens anatomi

v Rebusløp

v Hesteskokasting

v Bading hvis været er bra

v Pluss noen overraskelser underveis 😉

 

I hegnen

Overnatting

Det vil bli overnatting for de som ønsker det. Vi setter opp et 16-manns telt og deltagerne tar med seg nødvendig utstyr til å sove i telt en uke.

Mat

Mat tilberedes ute, på grill eller i bålpanna, av deltagerne selv i sammen med Line. Vi deler på oppgavene som følger med et utendørs kjøkken. Forkunnskaper er ikke nødvendig, da Line er utdannet kokk og har jobbet som mat- og helselærer i flere år. Det blir fokus på sunn og ernæringsmessig riktig mat for hestejenter i aktivitet. Si ifra om eventuelle allergier/intoleranser ved påmelding.

Pris: Kr. 4500,- pr. uke. Dette inkluderer leie av hester, mat, drikke, overnatting, to hesteøkter per dag og aktivitetene som nevnt over. Det blir maks 4 elever per undervisningstime, for å sikre kvalitet og at læringsutbyttet skal bli best mulig. Påmelding på nett: sporti.dk

Maks 8 deltakere og alder fra 8-15 år.